ΓΟΥΩΛΑΣ ΣΩΝ / ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ

4.00

ΓΟΥΩΛΑΣ ΣΩΝ / ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ Θέατρο Εξαρχείων
Τίτλος πρωτότυπου THE DESIGNATED MOURNER
Έκδοση ΘΕΑΤΡΟ ΕΧΑΡΧΕΙΩΝ
Αθήνα 2001
Αριθμός σελίδων : 151
Το βιβλίο αυτό περιέχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το θεατρικό έργο του Γουωλας Σων  το 1996 και από το θέατρο Εξαρχείων το 2001. Σκέψεις των ηθοποιών πάνω στο έργο και του ίδιου του δημιουργού του. Και φυσικά, περιέχει το θεατρικό έργο, με όλες του τις σκηνές.

Κωδικός προϊόντος: VINT_59992 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

ΓΟΥΩΛΑΣ ΣΩΝ / ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ
Θέατρο Εξαρχείων
Στο παρόν βιβλίο αναφέρεται η ιστορία του ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ που είναι η συνέχει του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ , που ιδρύθηκε το 1976 και στεγάστηκε έως κα το 1989 στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Αλκιβιάδου 104 στον Πειραιά. Ιστορίες, σκέψεις και συναισθήματα των ηθοποιών που πήραν μέρος το 1996 και αλλά αυτών το 2001, καθώς και του ίδιου του δημιουργού.
«Το Πένθος του Αρουραίου είναι μία σπουδή για τη δειλία και το θάρρος, την υποταγή και την αντίσταση. Ακόμη κι αν οι διανοούμενοι στο έργο μου έχουν κάποιες ηθικές και πνευματικές αδυναμίες, υπάρχει στη ζωή τους και στο τρόπο που βλέπουν τα πράγματα μια αληθινή, ουσιαστική αξία- κάτι που κινδυνεύουμε να χάσουμε. Αν οι άνθρωποι που στον μικρό μας κόσμο αποτελούν την «προοδευτική διανόηση» χαθούν, εξαφανιστούν, ο κόσμος θα γίνει πολύ χειρότερος και η ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο θα απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο. »  Γουώλας Σων .

 

Πίσω στα βιβλία

Additional Information

Weight0.400 kg
Dimensions14 × 21 cm