ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ – Βγείτε από την Παγίδα

3.50

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ – Βγείτε από την Παγίδα
Συγγραφέας : Kaith Kramlinger
Εκδόσεις : ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
Έτος : 2010
ISBN : 978-960-494-015-8
Αριθμός σελίδων : 190
Πολλά άτομα παλεύουν χωρίς αποτέλεσμα με την κατάθλιψη, είτε γιατί η ασθένεια δεν εντοπίζεται εγκαίρως είτε γιατί θεραπεύεται αναποτελεσματικά. Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την κατάθλιψη, τη θεραπεία της και θα σας δώσει συμβουλές

Κωδικός προϊόντος: VINT_84856 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ – Βγείτε από την Παγίδα
Από τον πρόλογο : Ίσως επιλέξετε αυτό το βιβλίο γιατί υποφέρετε ή νομίζετε πως υποφέρετε από κατάθλιψη, και θέλετε να μάθετε πώς θα μπορέσετε να νιώσετε και πάλι καλά. Ίσως έχετε πάθει κατάθλιψη στο παρελθόν και αναζητάτε τρόπους για την πρόληψή της. Ίσως όμως υποφέρει από κατάθλιψη κάποιο κοντινό σας πρόσωπο και θέλετε να το βοηθήσετε. Όλες αυτές οι ανησυχίες αποτελούν καλό λόγο για να διαβάσετε αυτό το βιβλίο.
Σχεδόν όλοι μας νιώθουμε συναίσθημα θλίψης ή απελπισίας σε  ορισμένες φάσεις της ζωής μας. Όταν όμως αυτά τα συναισθήματα επιμένουν και δεν υποχωρούν, επανέρχονται ή επιδεινώνονται, τότε ίσως σημαίνει ότι υποφέρετε από κατάθλιψη και πρέπει να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια. Η κατάθλιψη είναι μια συνηθισμένη ασθένεια και συχνά θεραπεύεται με επιτυχία. Δυστυχώς, είναι πολλοί αυτοί που δεν αναζητούν ιατρικοί βοήθεια, είτε δεν γνωρίζουν ότι πάσχουν από κατάθλιψη είτε επειδή  πιστεύουν ότι δεν είναι πραγματική ασθένεια αλλά κάτι που συμβαίνει μόνο σε αδύναμους χαρακτήρες.

 

Πίσω στα βιβλία

Additional Information

Weight0.400 kg
Dimensions15 × 24 cm