Μάλαμα κι Ασήμι

3.00

Μάλαμα κι Ασήμι
Συγγραφέας : Αδαμαντίνη Κουμιώτου
Εκδόσεις : ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ
ISBN : 978-690-417-447-8
Αριθμός σελίδων : 253
Αλάτι και ζάχαρη έριξαν στο νερό των “λουστικών” της όταν γεννήθηκε, με την ευχή να γίνει νόστιμη και γλυκιά στη ζωή της…
Κι έγινε νόστιμη και γλυκιά η Δέσποινα, το “ασήμι και το μάλαμα” των γονιών της.
Μόνο που η ζωή της έδωσε, με περισσή φειδώ, νόστιμες και γλυκές στιγμές και, σπάταλα, τις δυσκολίες και τις πίκρες. Ποτέ δεν το ‘βαλε κάτω, ποτέ δεν γονάτισε.

Κωδικός προϊόντος: VINT_49594 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Μάλαμα κι Ασήμι

Η Δέσποινα, η ηρωίδα του μυθιστορήματος, ήταν το λατρεμένο παιδί της μητέρας της, το πρώτο από τα τέσσερα που απόκτησε και που αποκαλούσε χαρακτηριστικά «μάλαμα και ασήμι». Από μικρή η Δέσποινα είχε σύνεση, λογική και φρονιμάδα, και έτσι παρέμεινε σε όλη της τη ζωή, προσφέροντας πάντα σε γονείς, αδέλφια, συγγενείς και φίλους και μη προσδοκώντας ποτέ ανταπόκριση.
Η ζωή όμως δεν στάθηκε γενναιόδωρη μαζί της και τη φόρτωσε με περίσσιες δυσκολίες και πίκρες. Επί χρόνια τραβούσε την ανηφόρα και οι γλυκές στιγμές ήταν γι’ αυτήν μια εξαίρεση. Όμως ποτέ δεν βαρυγκώμησε, ποτέ δεν τα έβαλε κάτω, γιατί πίστευε ότι δεν μπορεί να χαθεί η ελπίδα και ότι κάποια μέρα η ξάστερη ψυχή της θα απολάμβανε την ξαστεριά. Και αντί για την ξαστεριά ήρθε… ο κεραυνός!

Πίσω στα βιβλία

Additional Information

Weight0.340 kg
Dimensions14 × 20 cm