Πουλημένες!

2.50

Πουλημένες!
Συγγραφέας : Ζάνα Μοχσεν
Εκδόσεις : «ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ» – ΛΙΒΑΝΗ
Αθήνα 1993
ISBN : 960-237-076-9
Αριθμός σελίδων : 358
Ζάνα και η Νάντια Μόχσεν, δύο νεαρές Αγγλίδες από το Μπέρμιγχαμ, ξεγελάστηκαν από τον πατέρα τους και ταξίδεψαν στην Υεμένη, όπου εκείνος τις πούλησε για ανήλικες νύφες σε δύο φίλους του. Η Ζάνα κατάφερε να ξεφύγει μετά από οχτώ χρόνια και επέστρεψε στην Αγγλία, αφήνοντας πίσω το μικρό γιο της. Πριν φύγει, υποσχέθηκε στην αγαπημένη της αδερφή Νάντια ότι, μόλις θα έφτανε στην Αγγλία, θα έκανε τα πάντα για να ελευθερώσει εκείνη και τα παιδιά της. Έτσι, η Ζάνα έγραψε το βιβλίο Πουλημένες!, στο οποίο διηγιόταν την περιπέτειά τους, με την ελπίδα ότι η δημοσιότητα που θα προκαλούσε θα συντελούσε ώστε η Νάντια και τα παιδιά της να γυρίσουν πίσω στην Αγγλία αμέσως.

Κωδικός προϊόντος: VINT_21371 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Πουλημένες!

13.000 φράγκα. Σ’ αυτή την τιμή πούλησε ο Mουθάνα Mόχσεν τις κόρες του Zάνα, 15 ετών, και Nάντια, 14 ετών. Aπό πατέρα Yεμενίτη και Bρετανίδα μητέρα, η Zάνα και η Nάντια ζούσαν στην Aγγλία.
Kι ενώ ξεκίνησαν για τις διακοπές των ονείρων τους, βρέθηκαν ξαφνικά παντρεμένες παρά τη θέλησή τους σ’ ένα μακρινό χωριό της Yεμένης.
Aναγκάστηκαν να υποστούν κάθε είδους βία και ταπεινώσεις.
H Zάνα, μετά από σκληρό αγώνα που κράτησε οχτώ ολόκληρα χρόνια, κατάφερε να ξεφύγει.
H Nάντια όμως και τα παιδιά της παρέμειναν αιχμάλωτοι… H Zάνα και η μητέρα της ορκίστηκαν να τους βγάλουν από την Yεμένη.
Σ’ αυτό το βιβλίο η Zάνα διηγείται την ιστορία της και τη μάχη για να ελευθερώσει τη Nάντια.

Πίσω στα βιβλία

Additional Information

Weight0.590 kg
Dimensions14 × 21 cm