Τα δοκάρια του Κατέλ ντι Σάνγκρο

3.00

Τα δοκάρια του Κατέλ ντι Σάνγκρο
Συγγραφέας : Τζο Μακ Γκίνις 
Μετάφραση : Νίκος Παπαδογιάννης
Εκδόσεις : Μεταίχνιο (2004)
ISBN : 960-375-979-1
Αριθμός σελίδων : 466
Τα δοκάρια του Καστέλ ντι Σάνγκρο (Μεταίχμιο, 2006) αποτελούν καρπό της επιτόπιας παρουσίας του στην ομώνυμη ομάδα για τη σεζόν 1996-1997. Ο ΜακΓκίνις, κομιστής της γνώριμης από τον καιρό του Μάρκ Τουέιν αμερικανικής αθωότητας για την Ευρώπη, μαθαίνει στη διάρκεια της χρονιάς ότι το soccer στην Ιταλία είναι ένα ιδιότυπο άθλημα με ιδιότυπες παραμέτρους.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: VINT_43758 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Τα δοκάρια του Κατέλ ντι Σάνγκρο

Το καλοκαίρι του 1996, ο συγγραφέας Τζο Μακ Γκίνις ξεκίνησε για το απομακρυσμένο ιταλικό χωριό Καστέλ ντι Σάνγκρο, χτισμένο στα βάθη της απομονωμένης και αφιλόξενης επαρχίας Αμπρούτσο.
Στόχος του ήταν να περάσει μια χρονιά στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού, η οποία, λίγες εβδομάδες νωρίτερα, είχε πετύχει το κατόρθωμα –«θαύμα» το χαρακτήρισαν όλοι- του προβιβασμού στη ΒΆ Εθνική κατηγορία του ιταλικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Μολονότι το Καστέλ ντι Σάνγκρο είχε μόλις 5.000 κατοίκους, η ομάδα του έμελλε να αναμετρηθεί με αντιπάλους από μεγαλουπόλεις όπως η Γένοβα, το Τορίνο, η Πάντοβα και η Βενετία, σε μια μάχη εννέα μηνών, για να κρατήσει το θαύμα της ζωντανό.

 

Πίσω στα βιβλία

Additional Information

Weight0.691 kg